Daniel Goldberg, 24 år, var tidigare reporter och webbredaktör för den brittiska tidningen Mobile. Han har examen i journalistik från Westminster University i London. Tidigare har Daniel bland annat arbetat som frilansskribent för diverse svenska medier från England.

Linus Larsson, 27 år, kommer närmast från Dagens Nyheter och har examen från journalistikprogrammet på Södertörns högskola. Innan han läste journalistik arbetade han med webbutveckling, bland annat på konsultföretaget Cypoint Communications.

– Jag är glad över att ha kunnat locka dem hit. Båda är erfarna reportrar och besitter djupa kunskaper om de områden vi bevakar, säger Computer Swedens chefredaktör Johan Hallsenius.

För frågor och kommentarer:
Johan Hallsenius 0733-87 91 12, johan.hallsenius@idg.se

Fakta

http://computersweden.idg.se/
Computer Sweden är sedan 1983 Sveriges ledande tidning på teknik och IT-området. Tidningen kommer ut tre gånger i veckan på papper och varje dag på webben. Upplagan ligger på 52 300 (TS) och har 134 000 läsare (Orvesto). Computer Sweden ger ut en rad specialprojekt som CS Hemma, Utbildningsguiden, IT-guiden och IT i vården, samt arrangerar en rad event och konferenser.

Mer om IDG
http://www.idg.se/
IDG är Sveriges och världens största mediehus inom IT, teknik och affärer. IDG i Sverige driver ett 30-tal varumärken, bland annat den ledande IT-portalen IDG.se, Computer Sweden, MikroDatorn, PC för Alla, M3, Biotech Sweden och motorcykeltidningen BigTwin. Dessutom är vi dominerande inom rekrytering av IT-personal.

Kontakt
Johan Hallsenius 0733-87 91 12, johan.hallsenius@idg.se