- Daniel har under sina tre år på IDG skaffat sig den stora branschkunskap som krävs för att framgångsrikt driva it24. Sajten är redan helt dominerande och kommer nu med Daniels kunskap och driv att fortsätta utvecklas på ett mycket spännande sätt, säger IDGs vd Lars Dahmén.

- Jag är jätteglad att få jobba med it24. Vi har ett kanonbra team på plats och jag ser verkligen fram emot att utveckla it24 tillsammans med resten av redaktionen. It24 når redan runt 50 000 unika besökare per vecka. Nu gäller det att bygga vidare på redaktionens hårda arbete och göra sajten ännu bättre, säger Daniel Goldberg.

It24 är sajten för dem som vill hålla sig uppdaterade om it- och telekomindustrin. It24.se rapporterar snabbt och rakt om de senaste affärerna, människorna i branschen och de senaste trenderna. It24 vänder sig till företagsledare, säljare, marknadschefer, informationschefer, konsulter, styrelsemedlemmar och ägare på företag som säljer varor och tjänster inom it, telekom, media och underhållning.

Daniel Goldberg ersätter Per Danielsson som mycket framgångsrikt drivit it24 sedan starten i januari 2007. Per Danielsson lämnar it24 för att bli sportchef på TT.

För kommentarer och ytterligare information kontaktar du:
Daniel Goldberg, 070-482 58 84, daniel.goldberg@idg.se
Lars Dahmén, 070-783 18 48, lars.dahmen@idg.se

Här laddar du ner en bild på Daniel Goldberg.
http://tinyurl.com/DanielGoldberg

Fakta

Kort om it24
IT24 är Sveriges ledande affärssajt om och för it- och telekombranschen. Under varumärket IT24 ligger också sajterna IT24 Konsult, IT24 Kanalen, IT24 Telekom, IT-tjej och Kickad.nu,

Kort om IDG
IDG är Sveriges och världens största mediehus inom it/teknik, miljö och affärer. IDG i Sverige driver ett 30-tal varumärken, bland annat den ledande it-portalen IDG.se, Computer Sweden, TechWorld, PC för Alla, M3, Biotech Sweden, Miljöaktuellt och it-industrins branschsajt it.24. Vi är också dominerande när det gäller rekrytering inom it.